04 august 2011
Snitel din piept de pui
Ingrediente: ;
2 piepti de pui ;
4 oua ;
120g faina;
sare ;
piper ;
boia dulce sau iute (dupa gust) ;
cateva picaturi de apa minerala;
o legatura de marar ;
ulei (eu am folosit de palmier) ;
Mod de preparare:
Se dezoseaza pieptul de pui, se taie feliute subtiri, se spala, se lasa la scurs si se condimenteaza cu sare, piper si boia dupa gust.
Separat se face urmatoarea compozitie:
Se bat bine ouale, se incorporeaza faina amestecand continuu pentru a nu se forma cocoloase. Se adauga cateva picaturi de apa minerala, sare si mararul taiat fin.
Fiecare bucata de carne se da prin amestecul de mai sus si se prajeste intr-o tigaie in care am incins in prealabil uleiul. Se prajesc pe ambele parti. Se scot pe o hartie absorbanta. Se servesc alaturi de o garnitura.