Join US!

04 august 2011

Ciorba de vacuta

Ingrediente: un kilogram de pulpa de manzat ; 2 cepe mari ; 2 morcovi ; 2 ardei grasi ; 200 grame de mazare; 150 grame de porumb; bulion 5-6 linguri; sare de lamaie ; delicat 5 linguri; o telina ; o legatura de patrunjel verde ; 10 cartofi; putin ulei; sare ; Mod de preparare: 1.Se taie carnea cubulete si se pune la fiert intr-o oala cu apa si sare.Prima apa o schimb intotdeauna 2.Se adauga ceapa tocata marunt cand carnea este pe jumatate fiarta. 3.Toate legumele sunt taiate marunt si se inabusa intr- o cratita cu 2 linguri de ulei timp de 15 minute. 4.Cand carnea este aproape fiarta se adauga toate legumele. 5.Inainte cu 10-15 minute sa fie ciorba gata adaugam bulionul, delicatul si putina sare de lamaie ca sa o acrim 6.Cand ciorba este gata se presara pe deasupra patrunjelul tocat marunt. 7.Sfat.Pentru ca manzatul sa fiarba mai repede se pune in oala o lingurita de inox.