Join US!

17 aprilie 2011

Frank James Lampard

Sursa
Frank Lampard
Frank James Lampard Jr. (n. 20 iunie 1978, Romford, Anglia) este un fotbalist englez care joacă la Chelsea F.C.. A mai jucat la West Ham United şi la Swansea City AFC.
Evoluează în poziţia de mijlocaş central şi este recunoscut pentru şuturile sale puternice de la distanţă şi pentru abilitatea sa de a marca din orice poziţie.
Lampard s-a născut în Romford, Havering, Anglia. El este fiul lui Frank Lampard Sr., fost fundaş englez, dublu câştigător al Cupei Angliei (FA Cup) cu formaţia West Ham United. Familia sa are legături de prietenie cu altă familie cunoscută în fotbal, familia Redknapp.
Având selecţii meci de meci în naţionala Angliei, Lampard este considerat[formulare evazivă] unul dintre cei mai buni jucători din fotbalul englez din ultimii 3 ani.[Când?] A câştigat campionatul în Anglia de două ori (cu Chelsea, în 2004–05 şi 2005–06), de două ori Cupa Ligii Engleze (cu Chelsea, în 2005 şi 2007), Supercupa Angliei (Community Shield) (cu Chelsea, în 2005) şi Cupa UEFA Intertoto cu West Ham United, în 1999).
A fost desemnat de 4 ori cel bun mijlocaş ofensiv din lume câştigând gheata de aur de 3 ori şi balonul de aur de două ori.

@Frank Lampard@