Mod de preparare: Se dă brânza prin răzătoarea mare. Se bat bine ouăle, apoi se amestecă cu brânza. Se adaugă seminţele de susan, caperele, macul şi făina de mei, apoi sarea şi piperul. Se încinge bine uleiul în tigaie, fără să scoată fum. Se toarnă amestecul. Se lasă să se prăjească bine pe o parte, apoi, cu grijă, se întoarce omleta pe cealaltă parte şi se prăjeşte bine. Se serveşte fierbinte.
21 mai 2011
Omleta
Ingrediente: 6 ouă, 2 felii de brânză, 1 lingură (cu vârf) cu făină de mei, 1 lingură cu seminţe de mac pisate, 1 lingură cu seminţe de susan, 1 lingură capere, sare şi piper, ulei de măsline.
Mod de preparare: Se dă brânza prin răzătoarea mare. Se bat bine ouăle, apoi se amestecă cu brânza. Se adaugă seminţele de susan, caperele, macul şi făina de mei, apoi sarea şi piperul. Se încinge bine uleiul în tigaie, fără să scoată fum. Se toarnă amestecul. Se lasă să se prăjească bine pe o parte, apoi, cu grijă, se întoarce omleta pe cealaltă parte şi se prăjeşte bine. Se serveşte fierbinte.
Mod de preparare: Se dă brânza prin răzătoarea mare. Se bat bine ouăle, apoi se amestecă cu brânza. Se adaugă seminţele de susan, caperele, macul şi făina de mei, apoi sarea şi piperul. Se încinge bine uleiul în tigaie, fără să scoată fum. Se toarnă amestecul. Se lasă să se prăjească bine pe o parte, apoi, cu grijă, se întoarce omleta pe cealaltă parte şi se prăjeşte bine. Se serveşte fierbinte.