Join US!

31 mai 2011

Miel cu legume fierte

Ingrediente: 1 kg carne de miel, 200 ml ulei, 600 g cartofi, 300 g morcovi, 1 cutie mazare, 1 cutie rosii in bulion, 500 ml vin alb sec, 300 g ceapa, 100 g usturoi, sare, piper. Mod de prparare: Taiati in bucatele carnea de miel. Asezonati dupa gust si prajiti carnea in ulkeiul bine incins. Caliti usturoiul si ceapa in uliul fierbinte, apoi scrurgeti uleiul si adaugati vinul si bulionul. Lasati la foc moderat timp de 1 ora. Intre timp curatati cartofii, ceapa si morcovii si taiati-le in cubulete. Adaugati-le peste carne si lasati sa se gateasca timp de 20 de minute, apoi adaugati mazarea si lasati-le alte 10 minute. Recuperati sosul in alta cratita. Se reduce pana la consistenta dorita si se serveste impreuna cu preparatul.