Join US!

09 aprilie 2011

Salata berlineza

Sursa
SALATĂ BERLINEZĂ
Ai nevoie de :

a) 4-5 cartofi potriviţi
b) 2 castraveţi muraţi
c) gogoşar murat
d) 250 g carne de vită fiartă sau şuncă de Praga sau piept de pui afumat
e) maioneză din 2 ouă (cam o cană pt.ceai)
f) sare
g) piper

Pasii de preparare :

1. Se fierb cartofii în coajă şi se lasă la răcit.
2. Se taie în cubuleţe mici (cu latura cam de 1 cm) castraveţii acri, carnea, apoi cartofii după ce au fost curăţaţi de coajă.
3. Se adaugă maioneza, sarea şi piperul, apoi se amestecă bine.
4. Fiindcă arată bine, se aşează într-un vas de Jena, se nivelează şi se decorează cu fâşii de castraveţi şi gogoşari muraţi.
5. Se acoperă şi se dă la rece.